2009. május 29., péntek

Minike - Something smallPattern: Polly
Fabric: 35ct Edinburgh, colour 323
Thread: Vikki Clayton HDF, one over two


Polly még nem is tudja, hogy mi készült a tervéből... De remélem elégedett lesz az eredménnyel.:) Én mindenesetre igen!;)

A képecske egyébiránt egy anyukának készült az ovis vásárra. Szereti a szíveket.:) Bízom benne, hogy az ő ízlését is eltaláltam.

Polly doesn't even know yet, what I made with her pattern... I hope she'll like the result.:) I definitely do!;)

By the way, the picture is stitched for a mother and will be "officially" sold at the charity fair of my daughter's kindergarten. She likes hearts and I hope I managed to hit her taste, too.

2009. május 26., kedd

Keretezve - Framed

Pénteken telefonált a keretező, hogy elkészültek a képeim. Mivel épp az utolsó mozdulatokat eszközöltem a felmosófával, legott kaptam magam és kocogtam is a kincseimért. Az eredménnyel maradéktalanul elégedett vagyok!:)
Mi több, a keretező mesélte, hogy egy fiatal férfi (!) meg akarta vásárolni a nyuszis képet és roppant csalódott volt, hogy nem eladó. A keretező pedig közölte, hogy az ő kedvence a blúzos kép, ami egy férfitől azért igen meglepő kijelentés...:D

Friday the shop owner called me that my pictures were framed. Since I was that very moment ready with mopping, I immediately ran to the shop to pick up my treasures. I completely am pleased with the results!:)
And what is more, the framer told me, that a young man (!) wanted to purchase my Somebunny and was quite disappointed in the fact that he couldn't. Than the framer told me that he liked the "blouse" the most, which is a quite surprising statement from a man, isn't it?...:D

2009. május 18., hétfő

2009. május 12., kedd

Új szerelmem...
Tegnap érkezett... Előtte hetekig csak nézegettem a neten, ellenálltam, aztán még ellenálltam, majd méééééég, végül a sorsom megpecsételődött.:) De nem bántam meg, isteni finom, gyönyörű szép!
Még nem tudom, mi lesz belőle. Majd elmondja, ha itt lesz az ideje. Én addigis gyönyörködöm, simogatom, becézgetem.
(A papíron látható ár ne tévesszen meg senkit, postaköltségestül sem fizettem érte ennyit.)

2009. május 11., hétfő

M mint ajándék

Pattern: DMC
Threads: Vikki Clayton Hand-Dyed Fibres
Fugue Blue 2443 & Fugue Blue 2447
Fabric: 28ct Jobelan "Bay Leaf"

Hétvégén ünnepeltük kedvenc sógornőm születés- és névnapját. Az ajándéka mellé, kísérőként hímeztem neki ezt az apróságot.

I stitched this small piece for my sister-in-law. We celebrated her birthday and nameday last weekend.