2011. június 28., kedd

És akkor vannak még ezek is

400m/100g szupermosott merinó/bambusz (80/20):





400m/100g szupermosott falklandi merinó:

1.


2.


3.



És ez még mindig nem a vége...

12 megjegyzés:

Varga Gabi írta...

Az előző adagról lecsúsztam, de most nagyon figyelem a boltot. :)

Varga Gabi írta...

Pontosabban annak a 3 merino/bambusznak a feltöltésével ne is fáradj, szerintem hozzám szeretnének kerülni. :)

Melinda írta...

Na, amíg töltögettem a másik helyen, telefirkáltad a blogot!:DDDD Az nem három motring ám, csak egy, különböző nézőpontból.:) Így is mutatsz érdeklődést?

Varga Gabi írta...

Ó, ezt jól benéztem. :(
10 dekára nekem nagy kihívás kitalálni valamit, mert annyiból bármit készítek, az a nem épp nádszál fazonomon szinte elveszik. De ha van még ebből a fonaladból, és tudnál hozzá festeni, az jó lenne. Nem ilyen színátmenetest, mert ugyanezt nehéz lenne elérni, hanem egy olyan egyszínűt, ami illik hozzá. Akár 20 dekát is vennék belőle. Egy ilyen kombinációra már lenne is egy ötletem, hogy mit kötnék belőle. :)
Ez megoldható lenne esetleg?

Melinda írta...

Egy darab hozzáillő egyszínűt még csak tudnák kreálni hozzá, de kettő egyformát már megintcsak nem.:( Hacsak nem kétsoronként váltod a két egyszínű motringot. Úgy lehet benne ráció.:) De lehet, hogy úgy az "egyszínűek" is túl színesek lennének már. Nem tudom.:(
(remélem, ez nem volt túl zavaros.:D)

Zsu írta...

A legelső fonal színe mindent visz!

Melinda írta...

Pedig szegény nem úgy indult.:D Köszönöm!:x

Varga Gabi írta...

Egy motring is elég lenne az egyszínűből, együtt a 2o dekával már tudnék mit kezdeni. Hogy melyik szín legyen, azt rád bízom. Bármelyik színt is festenéd meg ebből a színátmenetes kombinációból, tuti szép lesz. :) Szerelem volt első látásra, de minél többet nézegetem, annál jobban tetszik. :)

Melinda írta...

Rendben, Gabi, köszönöm és akkor a bambuszos a tiéd.:) Festek mellé valamit és jelentkezem vele.

Varga Gabi írta...

Szuper, kíváncsian várom. :)

liisa írta...

i have no idea what this stuff means (google translate and hungarian don't match) but the yarns in this post are freakin' awesome. especially the dark blue one. i'd sell my mom for those two hanks, and i'm not even kidding.

Melinda írta...

Thank you, Liisa!:)
This stuff means approx: and here's the rest. All these skeins are hand-dyed by me and for sale. There's only one from each of the colours, only more pics were taken of them. I hope to fill my Etsy shop at last, so you won't have to sell your mom to get your hands on my yarns.
PS: still LOVING the way you're writing!!!:)))